PIZZA SULTAN HERSELT

PIZZA SULTAN HERSELT Ervaring sinds 1994

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 937 beoordelingen
22 feb 2020 om 20:01 Super snelle levering voor een zaterdag. Durum was helaas niet heel warm, rest was wel heet! Lekker gegeten
22 feb 2020 om 6:28 Bestelling was 25 minuten vroeger en werd tot op eerste verdieping gebracht Top !!!!!!!!!
20 feb 2020 om 21:14 Bezorging was vroeger 20 min dan moest komen. Zeer goed had veel honger
19 feb 2020 om 19:54 Blij ze mijn aardewegje gevonden hebben
17 feb 2020 om 21:24 20 min later geleverd dan voorzien. Kip was héél hard gebakken.
17 feb 2020 om 4:50 We hadden besteld om 18h07. Het eten werd beloofd om 19h40, wat in onze ogen al redelijk laat is. Maar het werd aangeleverd om 20h15. Dit vinden we erover. Komt er bij dat ons eten lauw was. Dit is al de 2e keer op rij dat dit gebeurd. Vroeger was dit ni
15 feb 2020 om 18:21 Alles snel en warm toegekomen
15 feb 2020 om 8:51 Lekker eten. Maar 2,5u moeten wachten. Versta dat het druk was maar dan hadden we geapprecieerd dat ze ons verwittigd hadden. Applicatie gaf aan 'hou voordeur in de gaten', een uur later was er nog niemand... Eerste keer hier besteld....
9 feb 2020 om 0:54 altijd alles in orde!
8 feb 2020 om 20:37 Zeer snelle bezorging op een zaterdagavond, heeft maar een kleine 20 minuutjes geduurd!
1 feb 2020 om 22:05 nee de bezorgtijd die ik hier wil kiezen staat er niet tussen !!!! 2 volle uren gewacht op onze bestelling en dan ook niet gekregen wat we gevraagd hadden, we hadden pitta schotel ANANAS gevraagd maar geen ananas gevonden...
1 feb 2020 om 19:38 Tracker klopte niet en pizza was koud bij aankomst.